Hart voor rouw

Praktijk voor rouw- en verliesbegeleiding

Home

Geluk en verdriet gaan hand in hand, net als Hart voor Rouw en uw kind.

Rouw is niet een afwijking, een ziekte of een teken van zwakheid. Het is een emotionele, lichamelijke en innerlijke noodzaak, de prijs die je betaald voor je liefde. Het enige wat je kunt doen tegen rouw is rouwen.” Earl Grollman

Hart voor Rouw begeleidt kinderen en jongeren na een groot verlies. Hierbij valt te denken aan overlijden van een dierbare of een echtscheiding, een ernstige ziekte, verlies van delen of functies van het lichaam, zoals bij amputatie maar ook aan adoptie, verlies van veiligheid … Verlies in de ruimste zin van het woord.

Rouwen is een normale reactie op een groot verlies. Je moet je aan passen aan een nieuwe situatie of een nieuwe omgeving. Alles wat zeker was lijkt onzeker.

Aanpassen aan de nieuwe situatie is hard werken, waarbij soms een steuntje in de rug welkom is.

Hart voor Rouw biedt deze steun.

Reacties zijn gesloten.